20. August 2021

Sæsonen 2021 kom til at stå i Coronaens tegn og vi kom aldrig igang.

Kære kunder

Vi takker for den interesse I har vist og vi havde håbet at kunne få lidt aktivitet i den sidste del af sæsonen.

Desværre er vi net til den beslutning at vi ikke åbner for aktiviteter henover sensommeren.

Håber at vi kan åbne helt normalt igen til næste år sæson 2022, når solen begynder at varme og frosten er gået af jorden.

Vi ses i 2022

12. Juni 2021

Vi åbner tidligst for aktiviteter i sensommeren 2021

Vi har besluttet at afvente åbning indtil Sverige ikke længere er "orange" i UM's rejsevejledning.

Vi forestiller os at der kan være en chance i sensommeren.

25. April 2021

CORONA - Vi må igen udsætte sæsonstart 2021

Som følge af Corona og de begrænsninger det giver i den måde som vi skal drive vores aktiviteter på, har det igen i år ikke været muligt for os at forberede vores normale sæsonstart.

Vi ser ind i en periode hvor det stadig er svært at vide hvornår vi kan vende tilbage til "normale" tilstande og igen kan indrejse til Sverige, uden restriktioner.

Trods flere henvendelser fra kunder som er helt klar og kun venter på GO fra de forskellige myndigheder, så ved vi endnu ikke hvornår de løfter resten af begrænsningerne og vi kan komme igang med vores forberedelse.

Da vi gerne vil kunne tilbyde en tryg og sikker ferie, har vi derfor valgt at udskyde vores sæsonstart foreløbigt frem til udgangen af Juni måned.

Vi vil i den kommende periode følge hhv. de danske og svenske myndigheders anbefalinger, om hvordan vi skal forholde os fremadrettet og på det grundlag tage stilling til hvornår vi igen kan modtage kunder.

9. Maj 2014

Fiskekort

Husk at du også kan fiske, vi kan også tilbyde salg af kanofiskekort.

Prisen for et fiskekort er kr. 150,- og det gælder en uge for en kano. Det dækker for strækningen fra Virestad Sjön - Bergagårds broen, lige nord for Gustavsfors, strækningen fra Ryssby Sjön og ned til Möckeln.